Thursday, October 15, 2009

Печатот на ѕверот- дигитален Ангел I-дел


Овој шокантен документарец случајно го пронајдов, има многу работи во него кои вреди да се погледат иако не можам да кажам дека во целост се согласувам со сите моменти што се во него.

No comments:

Post a Comment